Maybe you found it interesting:
16 dec. 2009
Peste cod cu lapte de cocos
16 dec. 2009
8 persoane
Preparare: 5 min
Gatit: 12 min
-8 felii groase de cod
-1 ceapa dulce
-200 ml lapte cocos
-100 ml lapte
-20 gr unt
-2 linguri de nuca de cocos rasa
-sare si piper macinat
-Incalzim cuptorul la 240 grade si ungem cu unt un vas destul de mare cat sa cuprinda bucatile de peste.
-Curatam ceapa, apoi o taiem felii foarte subtiri si o asezam pe fundula vasului pentru cuptor.
-Varsam laptele de cocossi laptele intr-o cratita mica; incalzim usor pana aducem la fierbere, dupa care oprim focul.
-Clatim pestele cu apa rece, il stergem cu un servetel si asezam peste rondelele de ceapa. Punem sare si piper dupa gust.
-Turnam laptele de cocos fierbinte desaupra pestelui, bagam la cuptor si lasam 10 minute.
-Scoatem din cuptor, presaram nuca de cocos rasa si servim cu piure sau cartofi copti dulci.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
1 comentarii:
Merry Christmas and Happy New Year! XO
Nina
Trimiteți un comentariu