Maybe you found it interesting:

7 nov. 2009

Toast cu creveti

7 nov. 2009


2 persoane
Preparare : 20 min
Gatit : 5 min

-2 felii de paine feliata(sau paine cu felia foarte mare)
-120 gr creveti cruzi decorticati
-30 gr porc
-1 lingura de albus
-1/2 lingurita de ghimbir proaspat ras
-1 ceapa verde taiata fin
-1/2 lingurita sos de soia
-1/2 lingurita zahar pudra
-ulei

Puneti crevetii si bucata de porc in bolul unui robot de bucatarie (mixer). Adaugati albusul, ghimbirul, ceapa, sosul de soia si zaharul. Mixati 2-3 minute, pana obtineti o pasta fina.
Indepartati coaja de paine si taiati fiecare felie in 3 dreptunghiuri. Apoi tartinati-le cu pasta tocmai preparata.
Incingeti uleiul intr-un wok (tigaie chinezeasca) sau un recipient la fel de adanc si de larg. Dupa ce s-a incins uleiul, cufundati feliile de paine, punandu-le cu umplutura in jos si prajiti-le 2-3 minute pana capata culoare. Intoarceti-le pe cealalta parte pentru 1-2 minute.
Scoateti painicile si puneti-le pe o hartie absorbanta sau servetel, pt a nu fii uleioase. Serviti numaidecat!

COMENTARIILE MELE : Am facut cu painica rotunda de tara....foarteee bun!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
◄Design by Pocket