Maybe you found it interesting:
7 nov. 2009
Rulouri de jambon cu crema de smantana si boia
7 nov. 2009
4 persoane
Preparare : 5 min
Gatit: 8 min
-4 felii de jambon alb
-15 gr unt
-2 cepe de apa
-200 ml smantanta
-1/2 lingurite de concentrat (pasta) de tomate.
-1 lingurita de boia
-sare si piper
Curatati si taiati fin ceapa si o caliti la foc mic intr-o tigaie in care ati pus untul. Lasati ceapa timp de 4-5 minute pana cand devine translucida.
Presarati boia, adaugati smantana si pasta de tomate si amestecati bine. Aduceti la fierbere si gatiti usor timp de 3 minute pana cand amestecul se ingroasa usor si este cremos. Gustati si asezonati cu sare si piper.
Rulati fellile de jambon (cu ele insele). Asezati-le peste crema si incalziti-le la foc mic, intorcandu-le 1-2 ori.
Asezati rulourile de jambon pe o farfurie calda si acoperiti-le cu un strat de crema. Serviti cu orez simplu.
COMENTARIILE MELE: In loc de jambon am folosit sunca de praga. Reteta spune ca preparatul este pentru 4 persoane...daca mancati putin :)) mai degraba este pt 2 persoane. Iar unt am pus ceva mai mult. Merita gustat!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
1 comentarii:
Trebuie sa fie tare gustos cel putin asa deduc din reteta, cred ca am sa o incerc si eu....
Elisa
Trimiteți un comentariu