Maybe you found it interesting:

11 nov. 2009

Muschiulet de porc cu mustar

11 nov. 2009



2 persoane
Preparare: 10 min
Gatit: 8 min

-300-400 gr muschi de porc
-4 linguri mustar
-50 ml vin alb sec
-sucul unei jumatati de lamaie
-o lingurita oregano
-1 lingura de smantana
-2 linguri ulei
-sare si piper

Spalati carnea si scurgeti-o de apa. Taiati-o in felii de aproximativ 1 cm grosime si asezati-le pe o farfurie mare. Ungeti-le cu mustar pe ambele parti.
Incalziti uleiul la foc mare intr-o tigaie. Adaugati carnea si prajiti-o un minut pe fiecare parte. Apoi, lasati focul mic si continuati sa prajiti aproximativ 4 minute, intorcand carnea de mai multe ori. Puneti sare si piper.
Scoateti carnea din tigaie si pentru a o mentine calda, asezati-o pe o farfurie deasupra unei cratiti cu apa fierbinte.
Varsati vinul alb si sucul de lamaie in tigaie, adaugati smantana si amestecati. Lasati pe foc 2 minute pana obtineti un sos cremos. Dati carnea prin sos, presarati oregano si serviti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
◄Design by Pocket